Chestionarul Național Studențesc: Studiu privind gradul de satisfacție a studenților cu privire la calitatea învățământului superior (2019-2020)

2022
Prezentul studiu vizează prezentarea principalelor rezultate ale cercetării naționale cu privire la gradul de satisfacție a studenților cu privire la calitatea învățământului superior. Chestionarul Național Studențesc (CNS) a reprezentat principalul instrument utilizat, fiind elaborat în acest scop. Instrumentul de cercetare sociologică a fost dezvoltat în cadrul proiectului „Calitate în învățământul superior: internaționalizare și baze de date pentru dezvoltarea învățământului românesc” implementat de către Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), în parteneriat cu Ministerul Educației (MEd). Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU), cod SMIS 126766. CNS a fost elaborat în cadrul sub-activității A.4.6 Realizarea unei cercetări sociologice asupra gradului de satisfacție a studenților privind calitatea învățământului superior – National Student Survey.
DESCĂRCARE PDF
ccby
Studiul CNS
  • Autori: Ștefan-Marius Deaconu, Cezar Mihai Hâj, Roland Olah, Simona Ciotlăuș, Elena Trifan, Sorin Furdui, Andrei Dobre, Alina Simion, Raisa-Gabriela Zamfirescu
  • Nr pagini: 118
  • Format: Online
  • ISBN: 978-606-95508-5-4
[T: 0.1808, O: 34]